Your Support Heroes Scale Up Session

Lees meer


+ 5 jaar

ondernemers ervaring

+15 jaar

Ervaring in ondersteunen van (internationale) professionals

1.000 + 

Praktijkvoorbeelden en adviezen om te delen

Pijl omhoog

Scale up sessie

Ondernemen is fantastisch, maar kan soms ook eenzaam of ingewikkeld zijn. Het maken van keuzes, het bepalen van je strategie of het laten zien van jouw unieke onderscheidende waarde; het is maar een klein aantal voorbeelden van waar veel ondernemers vroeg of laat mee worstelen.

Wij gaan graag met jou samen aan de slag om slimmer te ondernemen en een stuk focus en rust (terug) te brengen. Hoe? Door je werk zo te organiseren dat je naast heel succesvol ook heel gelukkig bent!

Hard werken is niet erg zolang je blij wordt van wat je doet, anderen er mee kunt helpen en de juiste balans te pakken hebt.

Hoe werkt deze sessie

Het gaat om jou!

Tijdens een Scale Up sessie staat jouw bedrijf en persoon centraal. Jij vertelt, wij vragen en ondertussen schrijven we alles op. Met deze ‘braindump’ zorgen we ervoor dat alles uit je hoofd komt en hier weer ruimte is om helder na te denken over wat je nu echt wilt.

Inzicht

Daarnaast wordt je door onze vragen gedwongen om na te denken over waarom je dingen (op een bepaalde manier) doet, waar je heen zou willen en welke weg daarheen bij jou past.

Praktisch

Tenslotte geven we je praktische tips om slimmer in plaats van harder te werken. Een oplossing zou kunnen zijn het uitbesteden van bepaalde werkzaamheden en dan het liefst natuurlijk die klussen die je liever niet zelf doet omdat ze je veel energie en tijd kosten. Resultaat: meer aandacht voor wat jij graag doet, rust en overzicht.

Overtuigd of meer weten? Maar een afspraak