Over Your Support Heroes

Wij helpen jouw onderneming naar een hoger niveau

Missie

Your Support Heroes heeft als missie om vanuit een duurzame relatie ondernemend Nederland optimaal te ondersteunen, adviseren en motiveren in zakelijke en persoonlijke groei en ontwikkeling. 

De founding heroes van Your Support Heroes

Angela Brito de Campos en Monique Kersloot hebben midden in crisis jaar 2020 de plannen gesmeed om Your Support Heroes op te richten.

Beide ondernemers leerden elkaar kennen in de zomer van 2020 en vonden in elkaar een partner met dezelfde kernwaarden en toekomstdromen.

Met beiden hun eigen expertise op het gebied van ondersteuning van ondernemers ontstonden er sinds die eerste ontmoeting de eerste samenwerkingen. 

Eind van het jaar lag er een plan op tafel om deze samenwerkingen samen te brengen in Your Support Heroes.


Op 21 januari 2021 heeft de inschrijving plaatsgevonden bij de Kamer van Koophandel.


Angela Brito de Campos

Angela is een echte structuurbrenger. In de grootste chaos weet zij de knelpunten te signaleren en met behulp van handige tools om te buigen tot vlot lopende processen.

Haar motto:

'Start before you are ready'!

Het zou tegenstrijdig kunnen klinken met het brengen van structuur, maar laat juist zien hoe zij mensen kan motiveren in het ondernemen.

Deze founding Hero en tool junkie is naast de op-en-top professional zo nu en dan de jonge hond van ons kantoor. Altijd bereid mee te denken waar zaken om verbetering of verduidelijking vragen. Enthousiast, deskundig en kritisch en dat laatste voornamelijk voor zichzelf.

De dag begint niet eerder, dan dat zij haar dubbele espresso heeft gehad. Maar dan staat ze ook direct aan!

Dit zegt Monique van Angela:


'In Angela heb ik een partner gevonden die op dezelfde manier haar klanten wil bedienen als ik en waar gewoon goed simpelweg niet goed genoeg is. Ze is een kei in het in kaart brengen van processen en het aansturen van verbeterprocessen. Hoewel een perfectionist pur sang kan ze, wanneer dat nodig is, ook prima relativeren. Een knetterhard werkende ondernemer met het hart op de tong, maar dan wel een klein hartje met ruimte voor heel veel mensen.'Afbeelding van Angela Brito de Campos

Monique Kersloot

Monique is een Ondersteuner met een hoofdletter O; altijd bezig op de achtergrond alles zo te organiseren dat degene met wie zij werkt zo veel mogelijk wordt ontzorgd en zich compleet kan richten op zijn core business.

Uit haar motto:

tu empresa mi empresa

blijkt haar enorme betrokkenheid.

Deze founding Hero en taalpurist is de moeder van ons kantoor. Een luisterend oor, zorgzame hand, maar ook een kritische blik wanneer dat nodig is. Ze lijkt vaak onvermoeibaar en schakelt continue moeiteloos in wat er dagelijks op haar af komt.

Ze komt pas echt op stoom na een flinke kop ouderwetse zwarte filterkoffie aan het begin van de werkdag.

Dit zegt Angela van Monique:

Monique is de partner waarvan ik niet wist dat ik haar nodig had. Zij zegt wat ik denk en andersom. We vullen elkaar aan op zakelijk en werkinhoudelijk gebied. Monique is echt de ondersteuner in hart en nieren die ik elke ondernemer toe wens. Met diep respect zie ik haar met ogenschijnlijk gemak de balans houden tussen werk en privé. Ze is dan ook een topondernemer en een super moeder voor haar kids. Hard werken met veel ruimte voor plezier en gastvrijheid zijn voor Monique een vanzelfsprekendheid.

Afbeelding van Monique Kersloot